Contact

CONTACT

Elke Schollaert


Van kinds af aan ben ik gefascineerd door paarden en honden. Als dochter van een holistisch dierenarts is het zorgen voor onze viervoeters me van kinds af aan mee gegeven.

Mijn opleiding als paardenosteopaat EDO ® geeft me de kans om voor deze dieren net dat tikkeltje extra te kunnen betekenen. Ik hou ervan om deze dieren terug te brengen naar hun optimale balans. Want als zij in hun evenwicht staan functioneren ze het best en voelen ze zich goed. En een gelukkig dier betekent vaak een gelukkige eigenaar. En daar draag ik graag aan bij. 


Heb je vragen over osteopathie, over de behandeling of wil je advies? Contacteer me gerust via email (je kan onderstaand contactformulier invullen) of GSM (0486/ 10 24 66). 


Tot horens!Waarom kiezen voor een EDO ®

osteopaat voor paard en hond?


De EDO ® titel is als het ware een kwaliteitslabel. Het staat garant voor een gefundeerde opleiding en verkrijg je pas na het slagen voor een internationale examencommissie. De EDO ® osteopaat is geregistreerd in het IREO ( the international register for equine osteopathy EDO®). Dit lidmaatschap impliceert toewijding aan het beroep en hierdoor verbindt de osteopaat zich om nascholingen te volgen en blijft daardoor up to date. 

"Leven is bewegen"

    

Andrew Taylor STILL

(1828-1917)

grondlegger van de osteopathie

Elke Schollaert


Opleidingen


  • Paardenosteopathie, Vluggen Institute te Duitsland (Waldfeucht) -   USA

  • Master Geschiedenis
  • Geaggregeerde voor het secundair onderwijs
  • Zelfstandig Instructeur Paardrijden- Dressuur

Contact


     -                info@paardenosteopaat-elkeschollaert.be     -                0486/ 10 24 66     -               Praktijkadres voor osteopathie:

                     Dierenarts Dr. W. Schollaert, 

                     Ronkenburgstraat 72, 9340 Lede


          

     -  

Get in Touch


Als u contact opneemt om een afspraak vast te leggen gelieve dan het aantal paarden of honden dat u wenst te laten behandelen te vermelden.

Graag ook een woordje uitleg over het dier.

In geval van een behandeling op locatie, graag ook het adres. 

Dat is handig om uw afspraak zo snel mogelijk in te roosteren.  Alvast bedankt!